Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Ακομα ενας λογος που οι Αρχαίοι Έλληνες ήταν ποιο έξυπνοι

σιταρι
δημητριακό Ζεας
Οι Αρχαίοι Έλληνες δεν κατανάλωνανε σιτάρι γιατι δεν υπήρχε,αλλα καλλιεργούσαν το δημητριακό Ζέα, πλούσιο σε μαγνήσιο που θεωρείται η τροφή του εγκεφάλου. Και τί το «κακό» έχει το σιτάρι; Γλουτένη, μια ουσία που βρίσκεται παντού στη σύγχρονη διατροφή (ψωμί,μακαρόνια,κτλ) και κρατάει σε «υπνηλία» τον εγκέφαλο, γιατι η γλουτένη ειναι μια ουσία που συγκολλάει τις νευρικές απολήξεις και δεν αφήνει τον εγκέφαλο να σκεφτεί ελεύθερα και να δημιουργήσειΜια άλλη ουσία που έχει το συγκεκριμένο δημητριακό (Ζέα) είναι το αμινοξύ Λυσίνη το οποίο ενδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα.
«Καλλιεργούνταν στην Ελλάδα και απαγορεύτηκε αιφνιδιαστικά στις αρχές του 20ου αιώνα (γιατί αραγε???) 
  Οι Γερμανοί ομως το έχουν, το καλλιεργουν και το εξάγουν.
 Είναι πανάκριβο,κοστίζει 6,5 ευρώ το κιλό!

 δημητριακό Ζεας πλούσιο σε μαγνήσιο τροφή του εγκεφάλου.  Γλουτένη σιταρι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου