Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Πρόγραμμα για παιδικούς σταθμούς με χρηματοδότηση μέσω ΕΣΠΑ «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής»


 60.000 παιδια σε δημόσιους και ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς με χρηματοδότηση μέσω ΕΣΠΑ (πληροφ.υποβολής δικαιολογητικών)

Το πρόγραμμα «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» για το 2013-2014 εγκριθηκε, και οι γονείς πρεπει να καταθέσουν αιτηση και τα δικαιολογητικα για χρηματοδότηση, για τους δημόσιους και ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ.  Υπεύθυνος φορέας είναι η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ).

Οι αιτήσεις θα διατίθενται μόνο σε ηλεκτρονική μορφή στις ιστοσελίδες της ΕΕΤΑΑ, της ΚΕΔΕ (www.kedke.gr) και του ΕΠΑΝΑΔ (www.epanad.gov.gr) από τις 25 Ιουλίου.
Αιτήσεις συμμετοχής μπορούν να υποβάλλονται το χρονικό διάστημα από τις 25 Ιουλίου έως τις 2 Αυγούστου και μόνο ταχυδρομικά. Η έγκαιρη υποβολή θα αποδεικνύεται μόνο από τη σφραγίδα του ταχυδρομείου ή το αποδεικτικό της εταιρείας ταχυμεταφοράς (courier). Οι εγγραφές των παιδιών στους σταθμούς πρέπει να γίνουν από 2 Σεπτεμβρίου μέχρι 13 Σεπτεμβρίου.

οι προϋποθέσεις για το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ  «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» 

Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν οι ενδιαφερόμενες μητερες με οικογενειακό εισόδημα το οποίο δεν υπερβαίνει:
- Τις 30.000 ευρώ για μητέρες που έχουν έως δύο παιδιά 
- Τις 35.000 ευρώ για μητέρες που έχουν τρία ή τέσσερα παιδιά και 
- Τις 40.000 ευρώ για μητέρες που έχουν από πέντε παιδιά και άνω. 
Στο εισόδημα περιλαμβάνεται το φορολογητέο εισόδημα, καθώς και το σύνολο των αυτοτελώς φορολογηθέντων εισοδημάτων.

Πρόγραμμα για παιδικούς σταθμούς με χρηματοδότηση μέσω ΕΣΠΑ  «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» προϋποθέσεις και δικαιολογητικα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου