Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Ο Μιχαλης Ασλανης βρέθηκε νεκρός στην κρεβατοκάμαρά του

Ο 65χρονος σχεδιαστής Μιχαλης Ασλανης βρέθηκε νεκρός στην κρεβατοκάμαρά του στο Κολονάκι στην οδό Σκουφά 21. Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή (30/8) στη Χαλκίδα.  Αρκετοί αναζητούσαν τον σχεδιαστή τα τελευταία εικοσιτετράωρα ο οποίος δεν απαντούσε τα τηλεφωνήματα. Κάποιοι θεώρησαν ότι έλειπε σε διακοπές ωστόσο την Τετάρτη η υπεύθυνη του ατελιέ του, μπήκε στο διαμέρισμά του και τον αντίκρισε νεκρό.  Η αστυνομία έσπευσε στον τόπο όπου ο Μιχάλης Ασλάνης άφησε την τελευταία του πνοή και διενεργεί έρευνες για τα αίτια του θανάτου του, ο οποίος υπολογίζεται τα ξημερώματα της Τετάρτης (28/8). Εκτός από τις αρχές και τον ιατροδικαστή, στο σημείο έσπευσε η καλή του φίλη Βάνα Μπάρμπα, αρκετά μοντέλα και σχεδιαστές μόδας.  Ο θάνατος του σχεδιαστή θεωρείται αυτοκτονία αφού βρέθηκαν χειρόγραφες σημειώσεις όπου περιγράφουν ποιοι και τι πρέπει να κάνουν ώστε να συνεχίσει να λειτουργεί ο οίκος μόδας.  Μάλιστα, πηγές αναφέρουν ότι δίπλα από τον σχεδιαστή αλλά και σε άλλα μέρη του σπιτιού βρέθηκε μεγάλη ποσότητα ψυχοφαρμάκων.  Ο σχεδιαστής αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα και σε κατά καιρούς συνεντεύξεις του είχε μιλήσει για το πολύ δύσκολο διάστημα που περνούσε. 


fff ffaslanis  Ο 65χρονος σχεδιαστής βρέθηκε νεκρός στην κρεβατοκάμαρά του στο Κολονάκι στην οδό Σκουφά 21. Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή (30/8) στη Χαλκίδα.  Αρκετοί αναζητούσαν τον σχεδιαστή τα τελευταία εικοσιτετράωρα ο οποίος δεν απαντούσε τα τηλεφωνήματα. Κάποιοι θεώρησαν ότι έλειπε σε διακοπές ωστόσο την Τετάρτη η υπεύθυνη του ατελιέ του, μπήκε στο διαμέρισμά του και τον αντίκρισε νεκρό.  Η αστυνομία έσπευσε στον τόπο όπου ο Μιχάλης Ασλάνης άφησε την τελευταία του πνοή και διενεργεί έρευνες για τα αίτια του θανάτου του, ο οποίος υπολογίζεται τα ξημερώματα της Τετάρτης (28/8). Εκτός από τις αρχές και τον ιατροδικαστή, στο σημείο έσπευσε η καλή του φίλη Βάνα Μπάρμπα, αρκετά μοντέλα και σχεδιαστές μόδας.  Ο θάνατος του σχεδιαστή θεωρείται αυτοκτονία αφού βρέθηκαν χειρόγραφες σημειώσεις όπου περιγράφουν ποιοι και τι πρέπει να κάνουν ώστε να συνεχίσει να λειτουργεί ο οίκος μόδας.  Μάλιστα, πηγές αναφέρουν ότι δίπλα από τον σχεδιαστή αλλά και σε άλλα μέρη του σπιτιού βρέθηκε μεγάλη ποσότητα ψυχοφαρμάκων.  Ο σχεδιαστής αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα και σε κατά καιρούς συνεντεύξεις του είχε μιλήσει για το πολύ δύσκολο διάστημα που περνούσε. - See more at: http://arouraios.gr/2013/08/nekros-o-mixalis-aslanis/#sthash.inudzLcz.dpuaslanis
Ο 65χρονος σχεδιαστής βρέθηκε νεκρός στην κρεβατοκάμαρά του στο Κολονάκι στην οδό Σκουφά 21. Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή (30/8) στη Χαλκίδα.
Αρκετοί αναζητούσαν τον σχεδιαστή τα τελευταία εικοσιτετράωρα ο οποίος δεν απαντούσε τα τηλεφωνήματα. Κάποιοι θεώρησαν ότι έλειπε σε διακοπές ωστόσο την Τετάρτη η υπεύθυνη του ατελιέ του, μπήκε στο διαμέρισμά του και τον αντίκρισε νεκρό.
Η αστυνομία έσπευσε στον τόπο όπου ο Μιχάλης Ασλάνης άφησε την τελευταία του πνοή και διενεργεί έρευνες για τα αίτια του θανάτου του, ο οποίος υπολογίζεται τα ξημερώματα της Τετάρτης (28/8). Εκτός από τις αρχές και τον ιατροδικαστή, στο σημείο έσπευσε η καλή του φίλη Βάνα Μπάρμπα, αρκετά μοντέλα και σχεδιαστές μόδας.
Ο θάνατος του σχεδιαστή θεωρείται αυτοκτονία αφού βρέθηκαν χειρόγραφες σημειώσεις όπου περιγράφουν ποιοι και τι πρέπει να κάνουν ώστε να συνεχίσει να λειτουργεί ο οίκος μόδας.
Μάλιστα, πηγές αναφέρουν ότι δίπλα από τον σχεδιαστή αλλά και σε άλλα μέρη του σπιτιού βρέθηκε μεγάλη ποσότητα ψυχοφαρμάκων.
Ο σχεδιαστής αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα και σε κατά καιρούς συνεντεύξεις του είχε μιλήσει για το πολύ δύσκολο διάστημα που περνούσε.
- See more at: http://arouraios.gr/2013/08/nekros-o-mixalis-aslanis/#sthash.inudzLcz.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου