Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Ένας τραπεζικός αποκαλύπτει. Και σπίτι δεν θα έχεις και θα συνεχίσεις να χρωστάς..!!


Ένας τραπεζικός αποκαλύπτει. Και σπίτι δεν θα έχεις και θα συνεχίσεις να χρωστάς..!!

Μέχρι το τέλος του έτους οι Ελληνικές τράπεζες θα ενοποιηθούν σε μία το πολύ δύο κεντρικές τράπεζες… Μόλις ενοποιηθούν -καθαρές πια αφού το βρώμικο κομμάτι τους θα το έχει απορροφήσει το Ελληνικό δημόσιο- θα ξεκινήσει και η πώλησή τους στις μεγάλες Γερμανικές Τράπεζες. Οι ….
 Γερμανικές τράπεζες θα τιτλοποιήσουν (δηλαδή θα πουλήσουν) τα δάνεια σε ασφαλιστικές Γερμανικές εταιρίες, στην ουσία θα …πωληθούν τα σπίτια που βρίσκονται πίσω από τα δάνεια, οι οποίες με τη σειρά τους θα δημιουργήσουν συνεταιρισμούς διαχείρισης αυτών των δανείων. Αυτοί οι συνεταιρισμοί θα αγορασθούν από διάφορους δημόσιους και ιδιωτικούς μεγάλους οργανισμούς στη Γερμανία για να πωληθούν μισοτιμής στους Γερμανούς πολίτες.
Κάτι ανάλογο με αυτό που υπήρχε με τους συνεταιρισμούς διάφορων συντεχνιών στην Ελλάδα, όπως του οικοπεδικού συνεταιρισμού των δικαστικών στο Μαραθώνα, των τυπογράφων στην Ηλιούπολη και άλλων.
Έτσι θα συμβεί το εξής τραγικό…
Εσείς φερ ειπείν θα χρωστάτε ένα δάνειο στη Τράπεζα 200 χιλιάδες ευρώ, που προέρχεται από το σπίτι που αγοράσατε…
Η Γερμανική πια Τράπεζα θα σας πει αφού δεν μπορείτε να αποπληρώσετε το δάνειο δύο δρόμοι υπάρχουν. Ο ένας είναι να πουλήσετε εσείς το σπίτι και με τα λεφτά που θα πάρετε να αποπληρώσετε το δάνειο.
Ο άλλος είναι να σας το εκπλειστηριάσουμε εμείς… Βέβαια δεν θα σας αφήσει ένα επ αόριστο χρονικό διάστημα για να πουλήσετε το σπίτι , θα σας ορίσει ένα σύντομο χρονικό διάστημα τόσο που να μη μπορείτε να το πουλήσετε… γιατί δεν θα το επιτρέπουν οι οικονομικές συνθήκες της αγοράς εκείνη την εποχή.
Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα τον πλειστηριασμό του ακινήτου… Εκεί η τιμή θα είναι πολύ χαμηλή και ο αγοραστής θα είναι Γερμανός. Για δύο λόγους… επίσης…
Ο πρώτος γιατί αυτά τα δάνεια ανήκουν όπως είπαμε παραπάνω στους Γερμανικούς συνεταιρισμούς που καλύπτονται από το Γερμανικό δίκαιο και κατ επέκταση δεν θα υπάρχει το φαινόμενο των κορακιών και δεύτερον ότι οι Γερμανοί έχουν στα χέρια τους τη ρευστότητα δηλαδή το μετρητό που εσύ δεν έχεις.
Έτσι αγαπητέ πιστούχε εσύ θα έχεις χάσει το σπίτι σου αλλά δεν θα έχεις εξοφλήσει το δάνειο… Θα συνεχίσεις να είσαι υπόδουλος στη Τράπεζα…
Γιατί το ακίνητό σου θα έχει πουληθεί για 150 χιλιάδες ενώ εσύ έχεις δάνειο 200 χιλιάδες… Μαθηματικά λοιπόν χρωστάς και 50 χιλιάδες στη Γερμανική επαναλαμβάνω πια Τράπεζα…
Αυτό το χρέος του υπολοίπου των 50 χιλιάδων είναι λογιστικό και όχι πραγματικό γιατί ήδη από την αρχική πώληση των Ελληνικών τραπεζών στις Γερμανικές αυτό έχει συνυπολογισθεί
Θυμόσαστε που είπαμε παραπάνω για το βρώμικο κομμάτι που ανέλαβε το δημόσιο… έ αυτό είναι…
Όμως αυτές οι 50 χιλιάδες που εσύ εξακολουθείς να χρωστάς η Γερμανική τράπεζα θα τις αποδώσει στο Ελληνικό δημόσιο… Το δημόσιο θα τις αγοράσει και εσύ θα χρωστάς πια στο Δημόσιο τις 50 χιλιάδες…
Εκεί σε αυτό το σημείο θα γίνει η μεγάλη σφαγή… είναι τότε που για την εξόφληση αυτού του ποσού θα μειωθούν συντάξεις, θα περικοπούν μισθοί και άλλα.
http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2013/06/blog-post_1130.html

Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

Εδεσε τον σκύλο του πισω απο το αυτοκίνητο του, και τον έσερνε στην άσφαλτο


Φρίκη: Εδεσε τον σκύλο του και τον έσερνε στην άσφαλτο, επαγγελματίας, στον ΠύργοΣοκ επαθαν οι κάτοικοι και οι διερχόμενοι της οδού Ρήγα Φεραίου στον Πύργο όταν ειδαν γνωστό επαγγελματία της περιοχης,να εχει δεμενο με αλυσίδα πισω απο το αγροτικό αυτοκίνητο του, τον σκύλο του και να τον  σερνει στην άσφαλτο,γεμιζοντας με αιμα τον δρομο!!!


Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! ΓΕΝΝΑΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΤΡΑΒΑΕΙ ΒΙΝΤΕΟ


 ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ (VIDEO)

Μία γυναίκα γεννάει μονη της στο σπιτι  (χωρίς γυναικολόγο ή μαία)  το τέταρτο παιδι της . Ο συζυγος βιντεοσκοπει το γεγονος, ενω τα υπολοιπα τρια παιδακια τους παρακολουθουν .Ειναι η τρίτη φορά που γενναει μονη στο σπίτι της,χωρίς τη βοήθεια ειδικού.

Στην Κίνα γεννήθηκε μωρό με "ουρά" (φωτο.)

ΣΟΚ: ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Γεννήθηκε μωρό με... ουρά !!!! 

ΣΟΚ: Γεννήθηκε μωρό με... ουρά! (pics)
Η οικογενεια του μικρού Xiao Wei από την Κίνα,ζηταει  καθημερινά απο τους γιατρους  να κόψουν την ''ουρά'' που ειναι ήδη 10 πόντους . Οι γιατροι ομως δηλωνουν, οτι ακομα και αν την κοψουν και αφαιρεσουν την ¨ουρα¨, αυτη θα συνεχισει να ξαναμεγαλώνει .

ΣΟΚ: Γεννήθηκε μωρό με... ουρά! (pics)














2013 περιεργα, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 
ο μικρος
 Xiao Wei 
Στην Κίνα γεννήθηκε μωρό με "ουρά"

ένας Κινέζος οχι μονο δεν ειχε πληρώσει εισιτήριο στο μετρο,αλλα μας εδειξε στην κυριολεξια οτι μας εχει χεσμενους(ΦΩΤΟ)


¨Μας εχεσε¨ Κινέζος στο μετρο για να γλιτωσει τον ελενχο.

                                                        Δείτε τι έκανε ένας Κινέζος στη στάση «Αττική» για να μην πληρώσει εισητήριο (ΦΩΤΟ)
Δείτε την  φωτόγραφια που τραβηξε επιβατης που ηταν μπροστα στο περιστατικο.
Ένας Κινέζος την ωρα που γινόταν έλεγχος εισιτηρίων στο μετρο,στην στάση «Αττική»  οχι μονο δεν ειχε πληρώσει εισιτήριο,αλλα μας εδειξε στην κυριολεξια οτι μας εχει χεσμενους !

Πρόγραμμα για παιδικούς σταθμούς με χρηματοδότηση μέσω ΕΣΠΑ «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής»


 60.000 παιδια σε δημόσιους και ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς με χρηματοδότηση μέσω ΕΣΠΑ (πληροφ.υποβολής δικαιολογητικών)

Το πρόγραμμα «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» για το 2013-2014 εγκριθηκε, και οι γονείς πρεπει να καταθέσουν αιτηση και τα δικαιολογητικα για χρηματοδότηση, για τους δημόσιους και ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ.  Υπεύθυνος φορέας είναι η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ).

Οι αιτήσεις θα διατίθενται μόνο σε ηλεκτρονική μορφή στις ιστοσελίδες της ΕΕΤΑΑ, της ΚΕΔΕ (www.kedke.gr) και του ΕΠΑΝΑΔ (www.epanad.gov.gr) από τις 25 Ιουλίου.
Αιτήσεις συμμετοχής μπορούν να υποβάλλονται το χρονικό διάστημα από τις 25 Ιουλίου έως τις 2 Αυγούστου και μόνο ταχυδρομικά. Η έγκαιρη υποβολή θα αποδεικνύεται μόνο από τη σφραγίδα του ταχυδρομείου ή το αποδεικτικό της εταιρείας ταχυμεταφοράς (courier). Οι εγγραφές των παιδιών στους σταθμούς πρέπει να γίνουν από 2 Σεπτεμβρίου μέχρι 13 Σεπτεμβρίου.

οι προϋποθέσεις για το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ  «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» 

Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν οι ενδιαφερόμενες μητερες με οικογενειακό εισόδημα το οποίο δεν υπερβαίνει:
- Τις 30.000 ευρώ για μητέρες που έχουν έως δύο παιδιά 
- Τις 35.000 ευρώ για μητέρες που έχουν τρία ή τέσσερα παιδιά και 
- Τις 40.000 ευρώ για μητέρες που έχουν από πέντε παιδιά και άνω. 
Στο εισόδημα περιλαμβάνεται το φορολογητέο εισόδημα, καθώς και το σύνολο των αυτοτελώς φορολογηθέντων εισοδημάτων.

Πρόγραμμα για παιδικούς σταθμούς με χρηματοδότηση μέσω ΕΣΠΑ  «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» προϋποθέσεις και δικαιολογητικα 

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

10ήμερο προσλήψεων από σήμερα στον ΟΑΕΔ - Όλη η προκήρυξη


10ήμερο προσλήψεων από σήμερα στον ΟΑΕΔ - Όλη η προκήρυξη

Θέλεις να εργαστείς στον ΟΑΕΔ έστω και ως ωρομίσθιος; Λάβε γρήγορα τις αποφάσεις του και διάβασε τη διαδικασία υποβολής της αίτησης. 
Μέσα σε 10 ημέρες θα έχουν τελειώσει τα πάντα. Ολόκληρη η απόφαση, τα δικαιολογητικά αλλά και η διαδικασία: υποβολής της αίτησης, έχει ως εξής
Αρχίζει στις 21/06/2013, ημέρα Παρασκευή και θα συνεχιστεί μέχρι και τις 02/07/2013, ημέρα Τρίτη, από 8:00 π.μ. έως 14:00 η υποβολή αιτήσεων για τις θέσεις ωρομίσθιου εκπαιδευτικούπροσωπικού που θα καλύψει τις
ανάγκες των Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων των ΕΠΑ.Σ Μαθητείας του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού, για το σχολικό έτος 2013-2014.
Ο ΟΑΕΔ καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν ή να αποστείλουν ταχυδρομικώς (συστημένα) ή με courier τις αιτήσεις, καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά που προβλέπονται για κάθε θέση ωρομίσθιου εκπαιδευτικού, για τα Σχολεία των Νομών που υπάγονται στην:
1. Περ/κή Δ/νση Αττικής & Νήσων: Στη Διοίκηση του ΟΑΕΔ, υπόψη Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αξιολόγησης Ωρομίσθιου Εκπαιδευτικού Προσωπικού της Περ/κής Δ/νσης Αττικής & Νήσων,   Δ/νση : Δ. Γούναρη 2 & Βουλιαγμένης 518, Άλιμος, Τ.Κ. 174 56, τηλ. 210/9989696, 9989701, 9989704.
2. Περ/κή Δ/νση Πελοποννήσου: Στην ΕΠΑ. Σ Μαθητείας Πάτρας, υπόψη Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αξιολόγησης Ωρομίσθιου Εκπαιδευτικού Προσωπικού της Περ/κής Δ/σης Πελοποννήσου, Δ/νση : Λεωφ. Αθηνών 89, Ρίο Τ.Κ. 26500, τηλ. 2610– 966904, 2610-966908.
3. Περ/κή Δ/νση Κρήτης:  Στην ΕΠΑ.Σ Μαθητείας Ηρακλείου Κρήτης, υπόψη Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αξιολόγησης Ωρομίσθιου Εκπαιδευτικού Προσωπικού της Περ/κής Δ/νσης Κρήτης,   Δ/νση : Χριστομιχάλη Ξυλούρη 64,Γιόφυρο, Τ.Κ. 71304, τηλ. 2810-319195, 2810-263089.
4. Περ/κή Δ/νση Θεσσαλίας: Στην ΕΠΑ.Σ Μαθητείας Καρδίτσας, υπόψη Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αξιολόγησης Ωρομίσθιου Εκπαιδευτικού Προσωπικού της Περ/κής Δ/νσης Θεσσαλίας, Δ/νση : Τέρμα οδού Τρικάλων 226, Τ.Κ. 43100, τηλ. 24410-71560, 24410-71561.
5. Περ/κή Δ/νση Ηπείρου: Στην ΕΠΑ.Σ Μαθητείας Ιωαννίνων, υπόψη Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αξιολόγησης Ωρομίσθιου Εκπαιδευτικού Προσωπικού της Περ/κής Δ/νσης Ηπείρου, Δ/νση : 3οχιλ. Ιωαννίνων – Αθηνών, Τ.Κ. 45500, τηλ. 26510-40858, 26510-48062.
6. Περ/κή Δ/νση Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης: Στην ΕΠΑ.Σ Μαθητείας Καβάλας, υπόψη Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αξιολόγησης Ωρομίσθιου Εκπαιδευτικού Προσωπικού της Περ/κής Δ/νσης Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, Δ/νση : Περιγιάλι 2 Καβάλας, Τ.Κ. 65201-Τ.Θ.1326, τηλ. 2510 – 228834, 2510-231166.
7. Περ/κή Δ/νση Μακεδονίας: Στην ΕΠΑ.Σ Μαθητείας Ωραιοκάστρου, υπόψη Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αξιολόγησης Ωρομίσθιου Εκπαιδευτικού Προσωπικού της Περ/κής Δ/νσης Μακεδονίας, Δ/νση: Θεσσαλονίκης 73, Τ.Κ. 57013, τηλ. 2310-696216, 2310-694612.
Κάθε υποψήφιος/α έχει τη δυνατότητα να υποβάλει αίτηση σε ένα μόνο Νομό και να δηλώσει ότι επιθυμεί να αξιολογηθεί για την ίδια ειδικότητα και σε όποιες από τις άλλες ΕΠΑ.Σ του Ο.Α.Ε.Δ. του ιδίου Νομού,επιθυμεί.
               Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής των αιτήσεων θα δημιουργηθούν Πίνακες Αξιολόγησης και Επιλογής ωρομίσθιου εκπαιδευτικού προσωπικού, που θα ισχύουν για ολόκληρο το σχολικό έτος 2013-2014.
Τα κριτήρια και η διαδικασία αξιολόγησης καθορίζονται από την υπ΄αριθμ.6622/383/2010 (ΦΕΚ 707/Β’/25.5.2010) Απόφαση του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, όπως αυτή τροποποιήθηκε με την 6097/391/30-05-2013 (ΦΕΚ1346/Β΄/03-06-2013) Απόφαση του Υπουργού Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας.
               Μαζί με την αίτηση, που είναι έντυπη και χορηγείται από τις Γραμματείες των ΕΠΑ.Σ του ΟΑΕΔ ή μέσα από την ιστοσελίδα του Οργανισμού, στη διεύθυνση www.oaed.gr, οι υποψήφιοι υποβάλλουν επίσης:
  1. Φωτοτυπία Δελτίου Ταυτότητας, επικυρωμένη από αρμόδια αρχή
  2. Αντίγραφο ή νόμιμα επικυρωμένο φωτοαντίγραφο του Βασικού Τίτλου Σπουδών. Στο βασικό τίτλο σπουδών πρέπει να αναφέρεται επακριβώς η ειδικότητα, η οποία και θα πρέπει να είναι σύμφωνη με τη σχετική προκήρυξη. Στην περίπτωση που ο βασικός τίτλος σπουδών έχει εκδοθεί από εκπαιδευτικό ίδρυμα του εξωτερικού, ο υποψήφιος πρέπει να υποβάλει : α) Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο του τίτλου σπουδών και β) Βεβαίωση ισοτιμίας και αντιστοιχίας από αρμόδιο φορέα (ΔΟΑΤΑΠ, ΙΤΕ, ΟΕΕΚ κλπ).
  3. Τίτλοι Αναγνωρισμένων Μεταπτυχιακών Σπουδών
  4. Βεβαιώσεις Διδακτικής Εμπειρίας
  5. Βεβαιώσεις Επαγγελματικής Εμπειρίας
  6. Βεβαιώσεις Παιδαγωγικών Σπουδών
  7. Φωτοτυπία κάρτας ανεργίας ή δελτίου ανεργίας όσοι εκ των υποψηφίων είναι άνεργοι
  8. Βεβαίωση ή άλλο επίσημο έγγραφο του Υπουργείου Οικονομικών (ΔΟY) όπου να αναγράφεται ο Αριθμός Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ) του υποψηφίου
  9. Ειδικά για τους ελεύθερους επαγγελματίες:
1.Έναρξη επαγγέλματος ή επιτηδεύματος από την αντίστοιχη Δ.Ο.Υ.
     2.Φωτοτυπίες εκκαθαριστικών φορολογικών δηλώσεων ή των εντύπων Ε1, και
υποχρεωτικά των εντύπων Ε3 των αντίστοιχων Οικονομικών Ετών, τα οποία ο υποψήφιος επικαλείται ως Επαγγελματική Εμπειρία, θεωρημένα από την αρμόδια Δ.Ο.Υ.
          Εάν ο υποψήφιος είναι πτυχιούχος αλλοδαπής οφείλει επίσης να υποβάλει απολυτήριο Ελληνικού σχολείου ή σχετική βεβαίωση γνώσης Ελληνικής γλώσσας κατά την έννοια των διατάξεων της παρ. 10 του άρθρου 14 του Ν.1566/85.
          Για τις ειδικότητες των κλάδων ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ στις οποίες απαιτείται βιβλιάριο υγείας από Νομαρχία (σε ισχύ) όπως: (ΠΕ14-Γεωπόνοι-Τεχνολόγοι Τροφίμων, ΠΕ18-Τεχνολόγοι Τροφίμων-Διατροφής, ΤΕ-ΔΕ Αρτοποιοί, ΤΕ-ΔΕ Ζαχαροπλάστες, ΤΕ-ΔΕ Μάγειροι, ΤΕ-ΔΕ Κομμωτές, ΠΕ-ΤΕ-ΔΕ Αισθητικοί), είναι απαραίτητη η προσκόμιση νόμιμα επικυρωμένου φωτοαντίγραφού του, τουλάχιστον μέχρι την ανάληψη υπηρεσίας, εφόσον επιλεγούν.
• Όλοι οι υποψήφιοι ωρομίσθιοι, εφόσον διαθέτουν επαγγελματική εμπειρία, θα πρέπει να υποβάλουν μαζί με την αίτησή τους δικαιολογητικά προϋπηρεσίας που αποκτήθηκαν κατά την τελευταία 7ετία, από 21/06/2006 έως 21/06/2013. Δικαιολογητικά Επαγγελματικής Εμπειρίας που αφορούν στην παραπάνω χρονική περίοδο και έχουν ήδη υποβληθεί σε παρελθόντα έτη, δεν θα ληφθούν υπόψη και θα πρέπει να υποβληθούν εκ νέου.
Επίσης, όσοι υποψήφιοι ωρομίσθιοι υπέβαλαν αίτηση το σχολικό έτος 2012-2013 και μοριοδοτήθηκαν, επειδή τα στοιχεία και τα μόριά τους έχουν καταχωρηθεί στην ηλεκτρονική βάση του Ο.Α.Ε.Δ., θα υποβάλουν μαζί με την αίτηση τα υπόλοιπα δικαιολογητικά διδακτικής προϋπηρεσίας, τους τίτλους σπουδών κ.λ.π. που αποκτήθηκαν από 16/06/2012 έως τις 21/06/2013, καθώς και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά ανεργίας και οικογενειακής κατάστασης.
          Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα απαραίτητα δικαιολογητικά συμμετοχής και τη διαδικασία αξιολόγησης μπορούν να βρουν οι ενδιαφερόμενοι στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ, στην διεύθυνση www.oaed.gr.

62χρονος άνδρας πέθανε διαμαρτυρομενος στο προαύλιο της ΕΡΤ

62χρονος πέθανε διαμαρτυρομενος στο προαύλιο της ΕΡΤ

Την τελευταία του πνοή αφησε τα ξημερώματα 62χρονος άνδρας μπροστα στην  ΕΡΤ.Βρισκοταν εκει καθημερινά δηλωνοντας με την παρουσια του,την αντιθεση του στην αποφαση της συγκυβερνησης να κλειση την ΕΡΤ

Σύμφωνα με μαρτυρία δημοσιογράφου, που ήταν παρον στο περιστατικό, εθελοντές διασώστες που βρίσκοντουσαν εκει ετρεξαν να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες, με μαλάξεις,  τεχνητές αναπνοές και ένα φορητό μηχάνημα καρδιοαναπνευστικής ανάνηψης, στη συνεχεια ο 62χρονος  άνδρας διακομίστηκε με ασθενοφόρο και τη συνοδεία των γιατρών της ΕΡΤ στο ΚΑΤ οπου διαπιστώθηκε ότι επισημα πλεον ο θανατος του.

62χρονος άνδρας πέθανε στο προαύλιο της ΕΡΤ 

Διάγγελμα Σαμαρά (ΕΡΤ)

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Εξαλλη η Τσαπανίδου στην εκπομπη της, για τον μισθο της στην ΕΡΤ (βιντεο)



Η Πόπη Τσαπανίδου αμειβόταν στην ΕΡΤ 

με 143.514 ευρώ  το εξάμηνο!

  έξαλλη η Τσαπανίδου για τον μισθο της στην ΕΡΤ,αμειβόταν  με 143.514 ευρώ  το εξάμηνο!

Αλλος ενας λογος που εκλεισε την ΕΡΤ ο Σαμαρας


ΛΕΣ Γ'ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΕΡΤ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ??

ο Σίμος Κεδίκογλου, κανει αυτα που ειχε καταγγειλει οταν ηταν αντιπολιτευση

Θαυμάστε τον Σίμο Κεδίκογλου ! 


Θαυμάστε τους! Του Νίκου Μπογιόπουλου

«Οι αλλαγές που προσπαθεί να φέρει ο κ. Μόσιαλος είναι προς την τελείως λάθος κατεύθυνση. Κλείνει εγκαταστάσεις, κλείνει συχνότητες, απολύονται άνθρωποι, απαξιώνεται η δημόσια περιουσία. Αυτό το δυναμικό μπορεί να αξιοποιηθεί με πολλαπλασιαστικά οφέλη για το καλό όχι μόνο της ΕΡΤ, αλλά και της ελληνικής οικονομίας. Εχουμε καταθέσει αναλυτική πρόταση ειδικότερα για την ΕΤ-1. Εχω πει ότι δεν κατανοώ τι όφελος υπάρχει από το κλείσιμο της ΕΤ-1, από την κατάργηση των υπερσύγχρονων στούντιο και να δοθεί το κτήριο στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω αυτή τη λογική. Ακόμα περισσότερο δεν καταλαβαίνω τη λογική του κλεισίματος της συχνότητας και ειδικά στις παραμεθόριες περιοχές. Υπάρχει άμεσος κίνδυνος καταπάτησης των συχνοτήτων αυτών από ξένα, τούρκικα και σκοπιανά κανάλια. Η ΕΡΤ μπορεί να είναι πλεονασματική, μπορεί να είναι οικονομικά ανεξάρτητη, και μπορεί να πληροί τα συγκεκριμένα ποιοτικά χαρακτηριστικά που απαιτεί ο Ελληνας πολίτης. Η ΕΡΤ είναι δημόσια περιουσία. Αυτό που βλέπουμε, η συρρίκνωση και απαξίωσή της είναι προς όφελος ιδιωτικών αλλά και ξένων συμφερόντων και δεν θα αφήσουμε αυτό να γίνει».

Αυτά τα ωραία, τα λεβέντικα, τα έλεγε πριν από δυο χρόνια ο σημερινός κυβερνητικός εκπρόσωπος. Είναι αυτός που προχτές ανακοίνωσε όσα ακριβώς είχε «καταγγείλει» πριν από δύο χρόνια. Ο κύριος αυτός, στενός συνεργάτης του κ. Σαμαρά, είναι ο Σίμος Κεδίκογλου.
Τότε, προ διετίας, ο Κεδίκογλου, ως βουλευτής της ΝΔ, μιλούσε (για όσα έπραττε ο προκάτοχός του, ο Μόσιαλος, τα οποία είναι τα ίδια με όσα διαπράττει αυτός σήμερα) από τη θέση του Μαυρογιαλούρου της αντιπολίτευσης.

Εκτοτε, ο Κεδίκογλου προήχθη. Κι από μαυρογιαλούρος της αντιπολιτεύσεως αναρριχήθηκε στη θέση του Μαυρογιαλούρου της (συγ)κυβερνήσεως...

Ποιος είναι;Ποιος είναι αυτός, που, ενώ διορίστηκε συμβασιούχος στην ΕΡΤ, μέσα σε μια νύχτα (είδες άμα έχεις μπάρμπα, ή για την ακρίβεια: μπαμπά από τη Κορώνη), η σύμβασή του μετατράπηκε σε αόριστου χρόνου;Ποιος είναι αυτός, που, αφού «τακτοποιήθηκε» η προϋπόθεση να είναι εργαζόμενος αορίστου χρόνου στην ΕΡΤ, κατόπιν επιλέχτηκε εντελώς αξιοκρατικά (είδες άμα έχεις μπάρμπα, ή για την ακρίβεια: μπαμπά από τη Κορώνη), να είναι αυτός που πήγε για «μετεκπαίδευση» στην Αμερική;Ποιος είναι αυτός, που, ενώ βρισκόταν στην Αμερική για 4 ολόκληρα χρόνια και «μετεκπαιδευόταν», η ΕΡΤ του πλήρωνε κανονικότατα, επί τετραετία, το μισθό του;Και ποιος είναι αυτός, που, ενώ η ΕΡΤ του πλήρωνε επί 4 χρόνια το μισθό του για να «μετεκπαιδεύεται» στην Αμερική, όταν επέστρεψε - «μετεκπαιδευμένος», πια, με τα λεφτά της ΕΡΤ - μετακόμισε σε ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό;


Ε; Ποιος;...


Το νεο όνομα της ΕΡΤ ¨ΝΕΡΙΤ¨ που σημαίνει στα εβραϊκά_ κερί αναμένο_


Και το όνομα αυτής... ΝΕΡΙΤ Α.Ε...τι σημαίνει στα εβραϊκά;

Και το όνομα αυτής... ΝΕΡΙΤ Α.Ε. Και κάποιος μας λέει... βρε σεις... τούτο είναι εβραϊκό όνομα! Κι άρχισε να ακούγεται... το νέο αφεντικό της νέας κρατικής τηλεόρασης θα είναι ο παλιός Παπαχελάς!
Ο γνωστός και μη εξαιρετέος, Αλέξης Παπαχελάς, του Σκάι και της Καθημερινής, μέλος της Τριημερούς Επιτροπής (δημιούργημα Ροκφέλερ στην οποία είναι επίσης και το παλιό μας βάσανο, ο Παπαδήμος) αλλά και της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ που μόλις πριν λίγες μέρες είχε τη συνάντηση της. Μόνο δυο μέλη από την Ελλάδα φέτος πήραν μέρος και ο ένας είναι ο καλός μας νέος διευθυντής... κατά τας φήμας που κυκλοφορούν 'εβραίως'!

Και τ' όνομα ΝΕΡΙΤ τι σημαίνει στα εβραϊκά; Α! σημαίνει κερί αναμένο και ονομάζουν έτσι και τα κορίτσια (ή αλλιώς ΝΕΡΑ!) που τυγχάνουν να γεννηθούν κατά την περίοδο Χάνουκα.
Αλλά έχει εμφανιστεί κι αλλού το όνομα ΝΕΡΙΤ: Στον Πόλεμο των Άστρων, εκείνη την παλιά ταινία με τον μασονικό συμβολισμό της δυαδικότητας του καλού και του κακού και τον αέναο πόλεμο τους. Ο Nerit ήταν ένα από τα 'δίδυμα' φεγγάρια του Ossus, όπου η Γαλακτική Δημοκρατία είχε στήσει μια από τις μεγαλύτερες στρατιωτικές βάσεις της. Μεταξύ αστρικών πολέμων, μυστικών λεσχών που δημιουργήθηκαν από την αφρόκρεμα της παγκόσμιας ελίτ και μιας κρατικής τηλεόρασης που σώπασε με ένεση ευθανασίας, γεννιέται η νέα τηλεόραση με την εκπληκτική επωνυμία ΝΕΡΙΤ Α.Ε. που απ' ότι φαίνεται... μόνο 'ανώνυμη εταιρεία' δεν είναι! Ο α-Παπαχελάς αφεντικό (μικρό αφεντικό, γιατί όπως φαίνεται άλλος είναι το μεγάλο) θα συνεισφέρει κι αυτός με τη σειρά του στην επικράτηση κι εδραίωση της παγκόσμιας διακυβέρνησης, που όπως είπε και ο ίδιος ο Ροκφέλερ το 1991 σε σύσκεψη της Τριημερούς, χωρίς τη διακριτική σιωπή των ΜΜΕ δεν θα είχαν καταφέρει να δρομολογήσουν. Εύγε!!! Κι όπως λένε και εβραϊκά: !כל כבוד (Το οποίο κατά λέξη μεταφράζεται: 'Όλα τιμή!' Φαίνεται ότι και τα εύσημα έχουν κι αυτά τιμολόγιο...) Εμείς πάλι λέμε... η τιμή, τιμή δεν έχει, και χαρά σ' όποιον την έχει...
Πουυυυύ τέτοια χαρά!
http://kostasedessa.blogspot.gr 

ΕΡΤ Αλέξης Παπαχελάς, ΝΕΡΙΤ Α.Ε... Τριημερούς Επιτροπής  Ροκφέλερ  Το νεο όνομα της ΕΡΤ ¨ΝΕΡΙΤ¨ που σημαίνει στα εβραϊκά_ κερί αναμένο_

O πρωην Αρχισυντάκτης του Κεδίκογλου τα λέει ΟΛΑ ! ! και τον δινει στεγνα


O πρωην Αρχισυντάκτης του Κεδίκογλου τα λέει ΟΛΑ ! ! ! ert

O πρωην Αρχισυντάκτης του Κεδίκογλου τα λέει ΟΛΑ ! ! ! #ert

Καταπέλτης είναι η επιστολή που έστειλε στον Σίμο Κεδίκογλου ο πρώην αρχισυντάκτης του στην ΕΡΤ Γιάννης Κριτσαντώνης όπου μεταξύ άλλων αναρωτιέται πού έμαθε τηλεόραση ο υπουργός και μέσα από ποιες διαδικασίες είχε προσληφθεί στην ΕΡΤ (αφήνοντας σαφή υπονοούμενα).


Ακολουθεί ολόκληρο το κείμενο της επιστολής του πρώην αρχισυντάκτη του Σίμου Κεδίκογλου στην ΕΡΤ, Γιάννη Κριτσαντώνη:

«Αγαπητέ Σίμο,

Μετά από 47 χρόνια καριέρας στο δημοσιογραφικό επάγγελμα, (ελληνικές εφημερίδες, Γερμανική Ραδιοφωνία – Τηλεόραση και ΕΡΤ τα τελευταία 15 χρόνια πριν συνταξιοδοτηθώ- χωρίς ποτέ να στρατευτώ σε οποιοδήποτε κόμμα όπως εσύ -, επίτρεψέ μου να… εξοργιστώ με την «ξαφνική» ανακοίνωσή (σου;) περί κλεισίματος της ΕΡΤ.

Πολύ δε περισσότερο να εξοργιστώ με φράσεις ή λέξεις που χρησιμοποίησες (ή σε έβαλαν απλώς να διαβάσεις;) περί σπατάλης, διαφάνειας, χαμηλής τηλεθέασης, εξωτερικών μεταδόσεων, εξωτερικών παραγωγών, διαφανείς διαδικασίες προσλήψεων, επιτυχημένων δημόσιων Ραδιοτηλεοπτικών οργανισμών της Ευρώπης και άλλα τέτοια προπαγανδιστικά, που, είμαι σίγουρος ούτε εσύ ο ίδιος τα πιστεύεις, αλλά και αν ακόμα τα πίστευες, ίσως να γνώριζες καλά και το αντικείμενο της Τηλεόρασης.

Αλήθεια, αγαπητέ Σίμο, πού έμαθες τηλεόραση όταν προσελήφθης στην ΕΡΤ (ελέω πατρός-άλλος άνθρωπος όμως αυτός που ήξερε τουλάχιστον να σέβεται και να ζητάει έγγραφη συγνώμη από τους δημοσιογράφους όταν αργούσε στα ραντεβού του…) και σήμερα μιλάς για «διαφανείς διαδικασίες προσλήψεων»; Μη μου πεις στο 15θήμερο σεμινάριο στη Γερμανία, το οποίο θα σου θυμίσω πιο κάτω;
Πού έμαθες, τι σημαίνουν εξωτερικές μεταδόσεις (όχι αυτές που κάθεσαι και περιμένεις μια δήλωση έξω από… το Μαξίμου) αλλά τις άλλες των συναυλιών π.χ. στο Ηρώδειο ή την Επίδαυρο ή οπουδήποτε αλλού, που χρειάζονται έμπειροι τεχνικοί, σκηνοθέτες και εικονολήπτες (όχι «τρία άτομα», όπως λες, που χρησιμοποιούν βέβαια τα ιδιωτικά τουρκοκάναλα και βλέπουμε το ποιοτικό αποτέλεσμα της εξωτερικής μετάδοσης από ένα μονοκάμερο «βανάκι»;

Ξέχασες, αγαπητέ Σίμο, τι μας μάθαιναν για τα ευρωπαϊκά ΜΜΕ στο Πανεπιστήμιο του Αμβούργου, του Βερολίνου, στην Deutsche Welleκαι στο Sat1 τότε, ντε, που ήλθες και συ μαζί για ένα δεκαπενθήμερο σεμινάριο με έξοδα του ιδρύματος Friedrich Naumann των Φιλελευθέρων του γερμανικού FDP; Ότι «αν μιλάμε για δημόσια τηλεόραση, στοχεύουμε στην ποιότητα προγράμματος, αλλά και εικόνας και ήχου με το μέγιστο κόστος στον εξοπλισμό και στο έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό»; Το ξέχασες, ε; Μας είπαν κι άλλα περί ανεξάρτητης διοίκησης και ραδιοτηλεοπτικού συμβουλίου με συμμετοχές εργαζομένων, αλλά πού να τα θυμάσαι τώρα αυτά εσύ που ασχολείσαι πια με την εξουσία…

Αλλά πού να ξέρει ο… Στουρνάρας από τηλεόραση. Αυτός, θα μου πεις, είναι ένας απλός λογιστής, που ούτε τη φορολογική μου δήλωση δεν θα έβαζα να συμπληρώσει!

Άλλο:
Ποιος ηλίθιος (υπουργός, προφανώς) σου είπε (και συ το ανακοινώνεις) ότι η «Ραδιοτηλεόραση» δεν έχει αναγνώστες με 1,50 ευρώ τιμή, όταν όλα τα άλλα αντίστοιχα (ο Θεός να τα κάνει) κοστίζουν πάνω από 2 και 3 ευρώ; Δεν μου δίνεις τα νούμερα κυκλοφορίας να σε πιστέψω;

Λες (σ αυτή τη αφελή και συνάμα προβοκατόρικη ανακοίνωσή (σου;): «Την ΕΡΤ πληρώνει ο Ελληνικός λαός με το χαράτσι στους λογαριασμούς της ΔΕΗ γύρω στα 300 εκατομμύρια το χρόνο». Αυτό το χαράτσι σε πείραξε; Το άλλο του Βενιζελοστουρνάρα –επίσης μέσω ΔΕΗ-που εξαθλίωσε τους Έλληνες, όχι; Και πάρα κάτω λες: «Έχει τη μισή σχεδόν τηλεθέαση απ όση ένα μέσο εμπορικό κανάλι…» Αυτό ακριβώς όμως σου είπαν οι καθηγητές στη Γερμανία: «Καμία , μα καμία σχέση η ιδιωτική τηλεόραση με την κρατική.

Η μία στοχεύει στην τηλεθέαση με βία και αίμα και η άλλη στη χαμηλή τηλεθέαση με ποιοτικό πρόγραμμα. Και την ποιότητα την πληρώνει το κράτος για να κρατά ψηλά το επίπεδο σκέψης των πολιτών του». Κι αυτό το ξέχασες;

Καλά. Αλλού… θα είχες το νου σου!

Το μόνο που πιστεύω ότι γνωρίζεις καλά είναι ότι με 1.000 εργαζόμενους δημόσια Τηλεόραση με τουλάχιστον 2 κανάλια, ΕΡΑ, περιφερειακούς σταθμούς και συμφωνικές ορχήστρες που παράγουν πολιτισμό, δεν γίνεται. Κάτι άλλο θέλετε να κάνετε εκεί στο Μαξίμου. Κατάλαβα, όμως.

Εμπορικό κανάλι θέλετε τώρα την ΕΡΤ, χωρίς ποιότητα και πολιτισμό. Με εκπομπές σκουπίδια, επαναλήψεις περσινών σίριαλ, Σουλεϊμάν και τέτοια… Δείξε μου μία δημόσια Τηλεόραση στα 27 κράτη-μέλη της ΕΕ που δουλεύει επιτυχημένα με 1000 άτομα. Μία αν τολμάς!
Όσο για τις «υπερωρίες» που λες, οι δημοσιογράφοι, Σίμο, δεν χτυπούν κάρτα. Είναι τρόπος ζωής να κοιμούνται αγκαλιά με την είδηση.

Αρχίζω να πιστεύω (είμαι σίγουρος δηλαδή) ότι την ανακοίνωσή που διάβασες την έγραψε ο Στουρνάρας με την σχιζοφρενή παρέα του από το London School of Economics (και τι δεν θα έδινα να μάθαινα τις βαθμολογίες τους από τις σπουδές τους εκεί…)

Και κάτι τελευταίο, επειδή μίλησες για κακοδιαχείριση τα τελευταία χρόνια, προφανώς πυροβολώντας τα πόδια σου: Ποιος τοποθέτησε τις δυό τελευταίες… «πετυχημένες» διοικήσεις στην ΕΡΤ; Εσύ, ο Βενιζέλος ή ο Κουβέλης; Όποιος και να τις τοποθέτησε, εσύ τις χρεώνεσαι ως πολιτικός προϊστάμενος του «μαγαζιού».

Έτσι δεν είναι;

Διέλυσες λοιπόν με τον πρωθυπουργό σου την ΕΡΤ, όπως ο Στουρνάρας την Εμπορική και τώρα τη χώρα.

Α, κι εκείνο το… εντυπωσιακό επιχείρημα που σου ξέφυγε μιλώντας σε συναδέλφους του ΒΗΜΑ FM ότι «για να γίνει σέρβις στο αυτοκίνητο, πρέπει να είναι σταματημένο», από πού το αντέγραψες; Από τον… Παπαδόπουλο; «Θέτουμε τον ασθενή επί της χειρουργικής κλίνης για να του βάλουμε το γύψο και τον δένουμε για να μην κινείται» (!!)

Εξευτελισμός, αγαπητέ Σίμο, εξευτελισμός. Πήγαινε μόνος σου να παραδώσεις την δημοσιογραφική σου ταυτότητα στους συναδέλφους της ΕΣΗΕΑ, πριν στην ζητήσουν τα πειθαρχικά. Διότι τότε ο εξευτελισμός θα είναι μεγαλύτερος!

Φιλικά

(αλλά όχι πια συναδελφικά)

Γιάννης Κριτσαντώνης.»


ΠΗΓΗ

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Ο λόγος που ο Άδωνις Γεωργιάδης έκλεισε το βιβλιοπωλείο του

  Το βιβλιοπωλείο δεν το έκλεισε ο Άδωνις λόγω των εμπρησμών. 
(αλλα απο την φωτια που του αναψε ο υπάλληλος του στην Επιθεώρηση Εργασίας )

Το βιβλιοπωλείο το έκλεισε διότι ο υπάλληλος που το λειτουργούσε προσέφυγε στην Επιθεώρηση Εργασίας,γιατι ο Άδωνις απαίτησε, με το έτσι θέλω, να μετατρέψει το ωράριο εργασίας του υπαλλήλου από οκτάωρο σε τετράωρο χωρίς να τροποποιήσει την σύμβαση εργασίας. Και ηθελε ο υπάλληλος να του υπογράφει εκκαθαριστικά μισθοδοσίας με ολόκληρο τον μισθό ,κανονικα για οκτάωρο.

Μάλιστα ο πληρεξούσιος δικηγόρος του βιβλιοπωλείου του, παραδέχθηκε γραπτώς και ενυπόγραφα στην Επιθεώρηση Εργασίας, πως αυτή την τακτική ο κύριος Γεωργιάδης την εφαρμόζει σε 14 συνολικά υπαλλήλους του !!

Αξιζει να πουμε οτι εδιωξε και μία υπάλληλο του ενώ εγκυμονούσε … Και το βιβλιοπωλείο είναι κλειστό, με την δικαιολογία της οικονομικής κρίσης και προς αποφυγή ελέγχων από τις αρμόδιες υπηρεσίες (Επιθεώρηση Εργασίας, Σ.Δ.Ο.Ε., κτλ).

.

Αποκάλυψη – βόμβα για τον Άδωνι Γεωργιάδη, Ο λόγος που έκλεισε το βιβλιοπωλείο του

Αποκάλυψη – βόμβα για τον Άδωνι Γεωργιάδη!


Αποκάλυψη – βόμβα για τον Άδωνι Γεωργιάδη!

 Ο πραγματικός λόγος που ο Άδωνις Γεωργιάδης έκλεισε το βιβλιοπωλείο του



Η ιστορία που καταδεικνύει το πραγματικό πρόσωπο του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος με τον κυνισμό που διέπει τους κυρίαρχους της πολιτικής – επιχειρηματικής – κοινωνικής ελίτ της χώρας, δεν διστάζει να “πατήσει” πάνω σε απλούς πολίτες με… δραματικό τρόπο και ταυτόχρονα να ψεύδεται ασυστόλως. Ποιος ο πραγματικός λόγος που ο Άδωνις Γεωργιάδης έκλεισε το βιβλιοπωλείο του;

Διαβάστε όλο το παρασκήνιο.
Όταν το Βήμα αναλαμβάνει να φτιάξει το φιλολαϊκό προφίλ του «πιο φανατικού υποστηρικτή του μνημονίου» ή πως ξεφορτώνεσαι γρηγορότερα έναν υπάλληλο. Παρακολουθούμε το τελευταίο διάστημα το «κλάμα» του Άδωνι Γεωργιάδη, για το κλείσιμο του βιβλιοπωλείου του. Και το πόσο υπερήφανος δηλώνει ότι αισθάνεται, για το γεγονός πως δεν απέλυσε κανέναν υπάλληλό του, παρά μόνο τους έκανε μετάταξη στην μητρική εταιρεία. Προφανώς, τα όσα ακούγονται ή γνωρίζει, για επικείμενο ανασχηματισμό της Τροϊκανής κυβέρνησης, επιβάλλουν να δείξει ένα πρόσωπο συμπαθητικό και ανθρώπινο. Δεν ξεγελά όμως κανέναν. Παραμένει το ίδιο αποκρουστικός, όσο και τα 3 μνημόνια που ψήφισε.

Στις 23/11/12 δημοσιεύεται ένα σχόλιο στον «βηματοδότη» ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης ακούστηκε να λέει σε συναδέλφους του για το πως αναγκάστηκε να κλείσει το βιβλιοπωλείο, αλλά επειδή είναι καλός εργοδότης δεν απέλυσε κανένα υπάλληλο. Το σχόλιο του «βηματοδότη» κάνει την δουλειά του. Την ίδια κιόλας μέρα η είδηση αναπαράγεται σε δεκάδες blogs και sites με τίτλους που αναδεικνύουν την φιλεργατική στάση του εργοδότη, βουλευτή και πιο φανατικού υποστηρικτή του μνημονίου στην χώρα (σύμφωνα με δικές του δηλώσεις, δεν χρησιμοποιούμε δηλώσεις των πολιτικών του αντιπάλων). Η δουλειά έγινε, το συγκρότημα προώθησε άλλο έναν εκλεκτό του, ακόμη κι αν χρειάστηκε να θυσιαστεί η αλήθεια.

Ας πάρουμε λοιπόν τα πράγματα από την αρχή. Ο εν λόγω βουλευτής, επικαλείται οικονομικούς λόγους ενώ παράλληλα τρώει μαζί με συναδέλφους του σε εστιατόριο του Χίλτον για να πνίξει τον πόνο της ζημιάς που έπαθε η οποία όπως λέει, ήταν πάνω από 400.000 ευρώ.

Το βιβλιοπωλείο δεν το έκλεισε ο Άδωνις Γεωργιάδης, λόγω των εμπρησμών. 

Το βιβλιοπωλείο το έκλεισε διότι ο υπάλληλος που το λειτουργούσε δεν δέχθηκε την εργοδοτική του αυθαιρεσία και προσέφυγε στην Επιθεώρηση Εργασίας.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης απαίτησε, με το έτσι θέλω, να μετατρέψει το ωράριο εργασίας του υπαλλήλου από οκτάωρο σε τετράωρο και να του μειώσει στο μισό περίπου τον μισθό, χωρίς να τροποποιήσει και την σύμβαση εργασίας. Ήθελε δηλαδή να δίνει στον υπάλληλο χαμηλό μισθό, αλλά ο υπάλληλος να του υπογράφει εκκαθαριστικά μισθοδοσίας με ολόκληρο τον μισθό ! 
Μάλιστα ο πληρεξούσιος δικηγόρος του βιβλιοπωλείου του, παραδέχθηκε γραπτώς και ενυπόγραφα στην Επιθεώρηση Εργασίας, πως αυτή την τακτική ο κύριος Γεωργιάδης την εφαρμόζει σε 14 συνολικά υπαλλήλους του !… Θαυμάστε το θράσος και την σιγουριά της ατιμωρησίας !…

Φυσικά, όταν η Επιθεώρηση Εργασίας ζήτησε από το βιβλιοπωλείο να καταθέσει αναλυτικές μηνιαίες εξοφλητικές καταστάσεις μισθοδοσίας, τροποποιητικές συμβάσεις εργασίας μερικής απασχόλησης, και καταστάσεις ωρών εργασίας των εργαζομένων, ο Άδωνις Γεωργιάδης υποχώρησε αθόρυβα αλλά και μεθοδικά… Πλήρωσε τα χρήματα που όφειλε στον υπάλληλό του, αναγνωρίζοντας την ισχύ της σύμβασης εργασίας του, και κατόπιν απέστειλε στον υπάλληλο προειδοποίηση απόλυσης, ώστε και να απαλλαγεί από αυτόν, αλλά και να του καταβάλει την μισή αποζημίωση…

Ο συγκεκριμένος υπάλληλος, έγγαμος και πατέρας ενός ανήλικου τέκνου, σήμερα είναι άνεργος και επιδοτείται από τον ΟΑΕΔ. Το ίδιο και μία υπάλληλος του βιβλιοπωλείου, η οποία έμεινε χωρίς εργασία ενώ εγκυμονούσε και γεννά εντός των ημερών… Και το βιβλιοπωλείο είναι κλειστό, με την δικαιολογία της οικονομικής κρίσης και προς αποφυγή ελέγχων από τις αρμόδιες υπηρεσίες (Επιθεώρηση Εργασίας, Σ.Δ.Ο.Ε., κτλ).
πηγή

Ο Μασονος/Ροδοσταυρος Γιώργος Παπανδρέου παταει καθημερινα τον σταυρο μεσα στο κοινοβούλιο

 Συγκεκριμενα σε Δελτίο Τύπου ο βουλευτής Γ.Μιχελογιαννάκης καταγγέλλει την υπαρξη «χαραγμένου σταυρού» στην είσοδο του γραφείου του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στο κοινοβούλιο. Καταγγέλλει πως ο «χαραγμένος σταυρός πατιέται και σφουγγαρίζεται πράγμα που δεν τιμά κανένα».

Επισης στο ίδιο Δελτίο Τύπου ο βουλευτής καταγγέλλει


 «Την πραγματοποίηση τηλεφωνημάτων σε δημοσιογράφους της ΕΡΤ, τα οποία αφορούσαν σε πρόταση αποχώρησής τους από τον χώρο της ΕΡΤ και την πρόσληψή τους στο νέο φορέα». 

 Δελτίο Τύπου Καταγγελία βουλευτή Γιάννη Μιχελογιαννάκη  τηλεφωνημάτων σε δημοσιογράφους της ΕΡΤ πρόσληψή  στο νέο φορέα». Παπανδρέου 

Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Ακομα ενας λογος που οι Αρχαίοι Έλληνες ήταν ποιο έξυπνοι

σιταρι
δημητριακό Ζεας
Οι Αρχαίοι Έλληνες δεν κατανάλωνανε σιτάρι γιατι δεν υπήρχε,αλλα καλλιεργούσαν το δημητριακό Ζέα, πλούσιο σε μαγνήσιο που θεωρείται η τροφή του εγκεφάλου. Και τί το «κακό» έχει το σιτάρι; Γλουτένη, μια ουσία που βρίσκεται παντού στη σύγχρονη διατροφή (ψωμί,μακαρόνια,κτλ) και κρατάει σε «υπνηλία» τον εγκέφαλο, γιατι η γλουτένη ειναι μια ουσία που συγκολλάει τις νευρικές απολήξεις και δεν αφήνει τον εγκέφαλο να σκεφτεί ελεύθερα και να δημιουργήσειΜια άλλη ουσία που έχει το συγκεκριμένο δημητριακό (Ζέα) είναι το αμινοξύ Λυσίνη το οποίο ενδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα.
«Καλλιεργούνταν στην Ελλάδα και απαγορεύτηκε αιφνιδιαστικά στις αρχές του 20ου αιώνα (γιατί αραγε???) 
  Οι Γερμανοί ομως το έχουν, το καλλιεργουν και το εξάγουν.
 Είναι πανάκριβο,κοστίζει 6,5 ευρώ το κιλό!

 δημητριακό Ζεας πλούσιο σε μαγνήσιο τροφή του εγκεφάλου.  Γλουτένη σιταρι

Δειτε τι αναρτήθηκε από τα neafylis για τον Δημήτρη Καμπόλη


Ο ΚΑΜΠΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑΣ, ΑΡΧΙΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ

 Διαβάστε τι είπαν πολλοί Λιοσιώτες για τον Δημήτρη Καμπόλη...είναι να απορείς!
Ο Καμπόλης είναι ένα μεγάλο τσουτσέκι που έχει καβαντζώσει από τον δήμο Άνω Λιοσίων. Ένα ανδρείκελο, κλικαδόρος και λαμόγιο που κοιτάζει να σώσει το τομάρι του και να την κάνει.
Ένας μπροστινός ταμίας της παράταξης Παππού και των καταραμένων επιγόνων που λεηλάτησαν τον δήμο Φυλής.


9 ΙΑΝΟΥΑΡΊΟΥ 2013

ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΜΠΟΥΡΑΙΜΗΣ (ετσι λεει!!)

ο Δήμαρχος Φυλής Δημήτρης Μπουραϊμης, δηλώνει

"ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΜΗΝ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ"

(ε φυσικα τοσα χρονια στη Χασια μπορουσε και ρουσφετοβολευε 1700 κατοικους,τωρα με 52.000 τα βρηκε σκουρα)





Αλλο ενα φιασκο της Ελληνικης Αστυνομίας,απέδρασε Αλβανός που είχε καταδικαστεί σε 17 χρονια κάθειρξη

Βαρυποινιτης Αλβανός που είχε καταδικαστεί σε 17 χρονια κάθειρξη για ληστείες, απέδρασε  από το Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας σημερα το μεσημέρι.

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του,παραμενει άγνωστο μεχρι τωρα, το πώς κατάφερε να διαφύγει απο τους αστυνομικους που τον συνοδευαν .

Για ακομα μια φορα ενα μεγαλο φιασκο της Ελληνικης Αστυνομίας


Αλβανός απέδρασε  από το Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας  Αστυνομία 

Η πεινα θεριζει , αλλα ο καθενας την δουλεια του


 Γιατι αραγε να τσαντιζεται ο κοσμος
Λες να περιμενει στην ουρα στα συσσιτια ,και να του τρωει το φαι του αλλος


ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ''ΑΦΡΟΣ'' (ΦΩΤΟΓΡ.)

Στην Κίνα βγαίνει από το έδαφος μια άγνωστη ουσία σαν αφρός.

Κίνα: Μυστηριώδης αφρός βγαίνει από το έδαφος! Στην Κίνα, στην πόλη Νανκίνγκ,  σχηματίζονται ρωγμές στο έδαφος  και από μέσα τους βγαίνουν "άσπρες φυσαλίδες"μια  άγνωστη ουσία σαν αφρός.Οι αρχές έχουν αποκλείσει την  περιοχη


Σάκης Μπουλάς ,η μεγάλη μάχη με τον θάνατο


Σάκης Μπουλάς: Η επιδείνωση των τελευταίων ωρών και η μεγάλη μάχη με τον θάνατο…

Σάκης Μπουλάς: Η επιδείνωση των τελευταίων ωρών και η μεγάλη μάχη με τον θάνατο…

Δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι καλά. Καθόλου καλά…
. Ο Σάκης Μπουλάς μέρα με τη μέρα δίνει μεγάλη μάχη με την κακιά αρρώστια. Οι τελευταίες αναφορές κάνουν λόγο για επιδείνωση. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η κατάσταση του τις τελευταίες ώρες χειροτέρεψε. Μπορεί πριν απο λίγο καιρό να έκανε δημόσια εμφάνιση σε νυχτερινό κέντρο δίνοντας σε όλους μας την ελπίδα πως όλα είναι καλά και πώς θα τα καταφέρει…όμως η κακιά αρρώστια είναι πλέον πολύ επιθετική. Είναι πολύ δύσκολη η θέση μου. Δε θα γράψω τίποτε άλλο καθώς σέβομαι την μάχη του. Και πιστεύω ότι θα βγεί νικητής. Παρά το γεγονός ότι οι θαυμαστές του ρωτούν καθημερινά και υπάρχει εύλογο ενδιαφέρον… Ένα θα πώ. Δύναμη και πίστη στον Θεό

ΝΑΣΟΣ ΓΟΥΜΕΝΙΔΗΣ
ΠΗΓΗ: gossip-tv.gr


Πηγή: http://www.to-mati.gr/62759/sakis-mpoulas-i-epideinosi-ton-teleftaion-oron-kai-i-megali-machi-me-ton-thanato#ixzz2WZEKo8xQ