Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Ζωντανοί Νεκροί - Τα 2 απαγορευμένα, από το Υπουργείο Πολιτισμού, κομμάτια Ζωντανοί Νεκροί - Αν όλα τα παιδιά της γης ,ΖΝ - Π.Ρ.Ε.Ζ.Α.



Το 1997 ο Τάκης, τότε γνωστός ως "Τυμβωρύχος", αποφάσισε πως θα ήταν καλύτερο αν έβγαινε στη μουσική σκηνή με συγκρότημα. Έτσι, γνωρίζοντας τον Μηδενιστή στο τμήμα μετά από μια συναυλία των Terror X Crew δημιούργησαν το πρώτο τους σχήμα, τους GLD (Gate of the Living Dead). Λίγο καιρό αργότερα, ο Ευθύμης των Terror X Crew που ήταν φαντάρος σύστησε στον Τάκη δυο αδέρφια ράπερς, τον Τάσο και τον Λάζο, οι οποίοι μπήκαν στο σχήμα που στο μεταξύ είχε μετονομαστεί σε ΖΝ (Ζωντανοί Νεκροί), σαν Υποχθόνιος και Καταχθόνιος αντιστοίχως. Μετά την είσοδό τους, ο Τάκης μετά από μια συνάντησή του με τον παιδικό του φίλο Βασίλη, και αφού διαπίστωσε πως είχε και αυτός το ίδιο πάθος για την ραπ, τον πρόσθεσε σαν Χαρμάνη, κλείνοντας έτσι την ΖΝ πεντάδα.

Tην ίδια χρονιά, οι ΖΝ έχοντας ήδη αποκτήσει κοινό εξαιτίας των κοινών εμφανίσεων τους με τους Terror X Crew, και της επιτυχίας της demo κασσέτας τους έβγαλαν μέσω της ΗΧΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ και της FM Records το πρώτο τους EP με όνομα ΖΝ Εντολές/Στη Χώρα των Καλύτερων MCs το οποίο περιείχε τα γνωστά κομμάτια "Στη Χώρα των Καλύτερων MCs" και "Η Νύχτα των Ζωντανών Νεκρών". Μετά την επιτυχία του EP, η FM Records κυκλοφορεί το 1998 τον δίσκο Ο Πρώτος Τόμος. Ο δίσκος ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων λόγο του περιεχομένου του με αποτέλεσμα μετά τα πρώτα 1,000 κομμάτια που πωλήθηκαν τα υπόλοιπα να βγουν με δυο κομμάτια λιγότερα, καθώς το Υπουργείο Πολιτισμού έκρινε απαραίτητη την αφαίρεση των κομματιών "Αν Όλα τα Παιδιά της Γης" και "Π.Ρ.Ε.Ζ.Α". Το άλμπουμ στις μέρες μας θεωρείται ένας απ' τους καλύτερους ελληνικούς battle rap δίσκους όλων των εποχών.
Ζωντανοί Νεκροί - Αν όλα τα παιδιά της γης

Ζωντανοί Νεκροί - Π.Ρ.Ε.Ζ.Α.

Πηγή: el.wikipedia.org

Greek Underground Hip Hop Lyrics: Εσύ και Εγώ - Πελίνα feat. 12ος Πίθηκος

Greek Underground Hip Hop Lyrics: Εσύ και Εγώ - Πελίνα feat. 12ος Πίθηκος: Πελινα Κοιταξε με τρεμοπαιζει η καρδια μου σε βλεπω και σε θελω κοντα μου αντεχουν τα αυτια σου ν' ακουν οταν τα ματια μου...


Εμφάνιση αναρτήσεων με ετικέτα 12ος ΠιθηκοςΕμφάνιση όλων των αναρτήσεων

πηγη

Ζωντανοί Νεκροί Οι ΖΝ αποτελούνται από τους: Τάκη Τσαν, Υποχθόνιο, Καταχθόνιο, Μηδενιστή και Χαρμάνη


Ο αποτελούν πραγματικά φαινόμενο για την εγχώρια hip hop σκηνή στα περίπου 17-18 χρονιά που δραστηριοποιούνται.
Κάνοντας την εμφάνιση τους το 1996, ταράξανε τα λιμνάζοντα ύδατα στη σκηνή με ένα τελείως διαφορετικό στυλ που ονομάστηκε battle rap. Απλά με καυστικό και ωμό τρόπο κατακρίνουνε όλους και όλα στη φάση του hip-hop. Με κομμάτια που καθηλώσανε, και συνεχίζουν να το κάνουν κάθε ακροατή, με φονικές ρύμες επέβαλαν το δικό τους νομό στο χώρο του hip-hop.
Οι ΖΝ αποτελούνται από τους: Τάκη Τσαν, Υποχθόνιο, Καταχθόνιο, Μηδενιστή και Χαρμάνη. Πρωτεργάτες αυτής της σχολής είναι ο Τυμβωρύχος (Τάκη Τσαν) και ο Μηδενιστής. Όλα ξεκινήσανε στα mid 90s όταν ο Τάκης ήτανε 14 χρονών. Το Παιδί Θαύμα όπως αποκαλείται είχε ήδη έναν μεγαλύτερο αδερφό στο χώρο (djALX) , ο οποίος δραστηριοποιόταν στο χώρο της παραγωγής μουσικής. Έτσι θέλησε και εκείνος να μάθει να ραππάρει. Μαζί με το Μηδενιστή, τον οποίο γνώρισε σε αστυνομικό τμήμα, φτιάξανε το πρώιμο ΖΝ γκρουπ, τους GLD, ακρωνύμιο του Gate of the living dead. Στις συναυλίες που έκαναν γνώρισαν τον Υποχθόνιο και τον Καταχθόνιο και αποφάσισαν να φτιάξου κομμάτια όλοι μαζί. Μετά ήρθε και ο Χαρμάνης που ήταν φίλος του Τάκη και το παζλ των ΖΝ είχε ολοκληρωθεί για να βγει ο πρώτος δίσκος υπό τον τίτλο "Πρώτος τόμος". Η ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρία που το πρωτοκυκλοφόρησε τελικά έδωσε τα δικαιώματα στην FM Records, απ'όπου και κυκλοφόρησε το 1998.
Έτσι ο Τάκης και ο Μήδε διέγραφαν τα πρώτα βήματα μιας ολόκληρης δυναστείας. Ο Τάκη Τσαν διασυνδέθηκε γρήγορα. Ο αδερφός του, του γνώρισε τον Αρτέμη και τον Εύθυμη (TΧC). Ο Εύθυμης είδε πως ο Τάκης ψαχνότανε και του σύστησε ένα νέο ταλέντο τον Υποχθόνιο. Ο Υπό μπήκε στους ΖΝ και έφερε μαζί του και τον Κατά, τον Καταχθόνιο. Αρχίσανε να χώνουνε ως τετράδα και πήγανε παρά πολύ καλά κανοντας συναυλιες και βγαζοντας ακυκλοφορητα κομματια. Μέχρι που εμφανίστηκε ένας παλιόφιλος του Τυμβωρύχου από την Αμερική, ο Χαρμάνης. Εντάχθηκε στο crew και η Πεντάδα που φέρνει Ζαλάδα πηρέ την πάνω βόλτα! Κατακρίνοντας όλη τη φάση του hip-hop με πολύ βρίσιμο και hardcore style οι ΖΝ δημιούργησαν το δικό τους κοινό. ΖΝ fans! Το 1997 έρχεται ο πρώτος δίσκος , οι «ΖΝ εντολές». Ντελίριο. Χιλιάδες οπαδοί κατακλείνουν τους χώρους σε κάθε συναυλία. Κομμάτια όπως «Στη χωρά των καλυτέρων mcs» ή «ΖΝ εντολές» αφήνουνε γρήγορα ιστορία. Μετά από ένα χρόνο βγαίνει ο "Πρώτος τόμος». Ο δίσκος αυτός αποτελεί ορόσημο στην καριέρα ενός ZN fan! Μπορεί ο δίσκος να περιέχει ίδιο στυλ τραγουδιών αλλά το περίεργο είναι ότι οι παραγωγές του ήτανε μετριότατες κι όμως αγκαλιάστηκε γρήγορα από το κοινό. Ο ίδιος ο Τάκη Τσαν δηλώνει: «Μου φαίνεται πραγματικά παράξενο για το ποσό γρήγορα αγκαλιάστηκε το cd από το κοινό. Όλο το καλό της υπόθεσης Πρώτος Τόμος ήταν σχετικά πρόχειρο και οι ηχογραφήσεις γίνανε πάνω στην τρελά και αυτό ίσως τον κάνει ξεχωριστό!» Μετά τον πρώτο τόμο βρήκανε κι αλλά laps όπως το «Ρήμα για χρήμα», «Θαμμένα Ξεχασμένα». Γράψανε πολλά κομμάτια στο ίδιο προφίλ και συνέχισαν να δίνουν στο κοινό αυτό που ήθελε.
Συνεχίσανε να βγάζουνε δίσκους με αποκορύφωμα το 2002 το σόλο του Μηδενιστή. Κατακριτέος, αμφιλεγόμενος και με πολύ, μα πολύ βρίσιμο και κράξιμο το «Μεγάλος Ήρωας» κάνει πάταγο. Κομμάτια που μαγνητίζουν και προκαλούν όπως τα «Αστό να γνωστοποιηθεί», «Προκαλώντας τους mcs» και «Χάλια Χάλια». Το τελευταίο κομμάτι ήταν το αποκορύφωμα στην καριέρα τους περιέχοντας πραγματικά στίχους που προκαλούσανε τους πάντες. Το συγκεκριμένο κομμάτι προκάλεσε αντιδράσεις από κάποιους που υποστήριξαν ότι προωθούνται τα ναρκωτικά. Οι ίδιοι οι ΖΝ κρατούν μια αντιφατική στάση καθώς ναι μεν από τη μια απαντάνε σε αυτούς λέγοντας πως απλά αποτυπώνουν τη βρώμικη και δύσκολη πλευρά της κοινωνίας στο χαρτί, από την άλλη βγάζουνε κομμάτι στον οποίο συμπεριλαμβάνεται αυτός ο στίχος: «Για μένα δεν είναι mc άμα δεν πίνεις χόρτο....»!
Το 2003 όμως οι ΖΝ είχανε πλέον αλλάξει, δεν κάνανε συναυλίες και γενικώς δεν βγάζανε όλοι μαζί κομμάτια. Ο κόσμος φοβήθηκε μη διαλυθούνε αλλά αυτοί ήταν πάντα εκεί με ακυκλοφόρητα tracks ή με ανακοινώσεις να λένε πως δεν σπάσανε και πως ο Δεύτερος Τόμος θα βγει και θα τρελάνει τον κάθε έναν από εμάς ξεχωριστά. Ακολουθούνε σόλο cd: «Στίχοι σαν φωτιά» από Μηδέ το 2004 ή το «Στο μυαλό του Παναγιώτη Στραβαλέξη» από το Παιδί Θαύμα το 2006. Ενδιάμεσα έσκασε και το «Σχολείο» από Τάκη Τσαν και Χαρμάνη το 2005. Και οι τρεις δίσκοι αφήσανε το κανονικό στυλ των ΖΝ δηλαδή το battle και ασχοληθήκαν με κοινωνικοπολιτικό ραπ. Μονό το «Σχολείο» είχε στοιχειά αληθινού ΖΝ προφίλ.
Κι εκεί ήρθε η πλήρης απογοήτευση. Το 2008 μην έχοντας κάνει κανένα live όλοι μαζί από το 2003(!) σκάει σόλο από Υποχθόνιο με τίτλο «Ποιον ακούς». Η απόλυτη σιγή με έναν δίσκο RnB απογοητεύει το κοινό με μονό track το «Ποιους ακούς» το οποίο απλά επαναλάμβανε ότι ο Δεύτερος Τόμος θα βγει. Το κοινό απογοητεύτηκε καθώς όλα αυτά που βρίζανε τόσα χρονιά δηλαδή τα λεφτά τα κυνηγούσαν πλέον οι ίδιοι με εμπορικά cd. Τον Δεκέμβρη του 2008 κάνουνε επιτελούς live όλοι μαζί και το κοινό απογειώνεται σε Αθηνά και Θεσσαλονίκη! Τα πράγματα βελτιώνονται και αμέσως μετά κυκλοφορεί το «50/50». Ένας δίσκος σόλο του Μηδέ με το μισό να είναι battle και τον άλλο μισό κοινωνικοπολιτικό, εξ' ου και o τίτλος που του δόθηκε.
Από εκείνη τη στιγμή η καριέρα τους ανακάμπτει καθώς κάνουνε συνεχώς live και ετοιμάζουν το νέο σόλο δίσκο του Τάκη Τσαν «Ρήμα για Χρήμα ΙΙ». Σίγουρα έχουνε ακόμα να δώσουνε πολλά στο ελληνικό hip-hop, αν και δικαίως έχουνε κατακριθεί για το προφίλ τους. Όμως ό.τι κάνουν είναι αληθινό και κανείς δεν μπορεί αν τους αμφισβητήσει. Η αλήθεια είναι ότι δημιουργήσανε μια ολόκληρη σχολή στην Ελλάδα καθώς μετά από αυτούς βγήκανε πολλοί ανερχόμενοι mcs και αντέγραψαν το στυλ τους. Δυστυχώς - γι'αυτούς - κανένας δεν έφτασε τους ΖΝ και μάλλον ούτε πρόκειται. Ο "Δεύτερος Τόμος" αναμένεται εδώ και περίπου δέκα χρονιά. Έχουνε ανακοινώσει σε πολλές συναυλίες ότι κάποια στιγμή θα βγει. Και όταν βγει θα προκαλέσει πάταγο. Όπως λένε και οι ίδιοι θα σκάσει το LP σαν κομήτης στη γη, πάνω που θα νομίζουν όλοι πως έχουνε διαλυθεί... Εμείς απλά το περιμένουμε...

Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Θεϊκές ατάκες από TUS



tus - tang clan: "τέρμα, δεν ξανακούς φλώρικο στίχο, τέρμα τα beat σα να βαράω την πούτσα μου στον τοίχο" 

tus - μουνόδουλος: "θέλει ελευθερία; μεγαλωσέ της την κουζίνα"

tus - μουνόδουλος: "σου έχω πει μια παροιμία για τις γαμημένες, είναι σαν τις τουαλέτες, οι καλές είναι πιασμένες κ'οι ελεύθερες χεσμένες γι'αυτό χέσε στο γρασίδι"

tus - γιατί γλυκιά μου κλαις; : "σου μιλάω απ'το γουόκι τόκι, ένα, δύο, τρία, όβερ μπήκα να σου σκίσω το γκρόβερ, γκέιμ όβερ"

tus - γιατί γλυκιά μου κλαις; : "σηκώθηκαν τ'αγγούρια να γαμήσουν τον μανάβη, το κάθε πουστάκι μπαίνει μες στο νετ και θάβει"

tus - έλα να σε χορέψουμε: "προσκύνα δούλα τον μπαμπούλα, μου'ρχετ'αναγούλα όταν ακούω ραπς μ'όλα τα καμμένα βούρλα"

tus - έλα να σε χορέψουμε: "μα τον ιησού χριστό από τη ναζαρέτ, σου γάμησα τη μάνα έτσι και ξαναμπείς στο νετ"

tus - έλα να σε χορέψουμε: "ήμουν υπό την επήρεια αλκόοκ και έσπασ'η καπότα omg και 3 lol"

tus - έλα να σε χορέψουμε: "tus ξανά μουνόπανα στίχος που σπάει κόκκαλα κι όχι απ'τα στενά αλλ'απ'τις σπηλιές με ρόπαλα"

tus - έχεις απάνω σου αναπτύρα: "μου την πέσανε μες στα στενά κ'ήτανε πέντε.. ε, πέντε και τέταρτο,πέντε κ'εικοσπέντε"

tus - έχεις απάνω σου αναπτύρα: "δεν πας μια μέρα στην λίτσα πατέρα να σου πει τον καιρό; αφού σε χαλάει γιατί πίνεις νερό; μήπως είσ'ο ζορό; έγραφε σούπερμαν η μπέρτα"

πείτε κ άλλα που σας αρέσουν.

Για το HipHop στην ΕΛΛΑΔΑ Υποχθόνιος απο το σαιτ του , Billy Sio,,


Ο Υποχθόνιος ειναι μέλος των Ζωντανών Νεκρών (Τακι Τσάν, Μηδενιστής, Καταχθόνιος, Χαρμάνης, Υποχθόνιος)

Επίσης ο Υποχθόνιος δισκογραφικά είναι στην δική του εταιρία Capital Music (μαζι με , Billy Sio, Skive και 3D)

Mixtapes

1. Το παιδί του δρομου

2. Το Βρώμικο Mixtape

3. Βρέχει Φράγκα / Λεφτά Υπάρχουν

4. Siatista

5. To Χρημα στο Λαιμο μου (Σε αναμονη)

Επίσης μπορείτε και τα τρία να τα κατεβάσετε από το παρακάτω link
http://zitani.de/download/mixtapes.html (Download μονο 1,2,3)

Download - Siatista http://www.sendspace.com/file/w8zvws

Albums

1. Ποιον Ακους


Singles

Υποχθονιος - Κανε Ντου


Υποχθονιος - Το μυαλό μου γυρνάει


Yποχθόνιος - Uno

Βίντεο Κλίπς

1. Καβατζόπουστας

YPOXTHONIOS - KAVATZOPOUSTAS [OFFICIAL VIDEOCLIP]



2. Crank


3. Rolex με συμμετοχή Billy Sio


Βρέχει Φράγκα / Λεφτά Υπάρχουν - YouTube

Εαν δεν θέλετε να κατεβάσετε το mixtape , μπορείτε να το ακούσετε απ' το YouTube στα παρακάτω Links

1. Intro


2. On Tour


3. Crank


4. Βρέχει Φράγκα


5. Κάθε Πόλη


6. Καβατζόπουστας


7. Έλα μαζί μας Ft. 3D


8. Επιστροφή στη φύση

YPOXTHONIOS - EPISTROFH STH FYSH [audio]



9. Δε με θέλουν στα club


10. Μετράω ξανά μετράω


11. Τόσα χρόνια του δίνω


12. Rolex Ft. Billy Sio


Συμμετοχές

Billy Sio Ft. Υποχθόνιος & Tus - Ελικόπτερο

Billy Sio feat. Ypoxthonios & Tus - Elikoptero [official videoclip]



Billy Sio Ft. Υποχθόνιος - Kalashnikov


Billy Sio Ft. Υποχθόνιος - Ψευτιές


Master Tempo Ft. Υποχθόνιος - Θέλω Λεφτά


Έλλη Κοκκίνου Ft. Υποχθόνιος - Όντως


Ακυκλοφόρητα Κομμάτια

Υποχθόνιος - Τι να μας πεις


Υποχθονιος feat Γόρδιος δεσμός - Εμείς και εσείς


Υποχθόνιος - Άντε γειά μας


Live Εμφανήσεις και Βιντεο

1/9 στο AHHF - Εχει γίνει

Υποχθονιος - Outro


Υποχθονιος - Capital Delivery


Yποχθονιος - Προδοτης (Diss Εισβολεας , Tomahok)


Υποχθονιος - Καθε Πολη (Snippet AHHF)


Υποχθονιος & Capital Music - Ολο το Live στο ΑΗΗF


Tελευταία Νέα 

Νέο mixtape απο Υπο με τίτλο "Το Χρήμα στο Λαιμό μου" και φυσικά θα σκάσει και το κομμάτι που γουστάρουμε ολοι "Προδότης"

Νέο κομμάτι ! Υποχθόνιος , Billy Sio , Εφταψυχος



Ο Υποχθόνιος ανακοίνωσε μέσα απ την προσωπική του σελίδα στο Facebook πως θα βγεί ένα νέο Mixtape (που λογικά θα είναι μέσα και το κομμάτι που είπε στο AHHF "Προδότης" το Diss στον Εισβολέα και την Tomahok) μέσα στο χειμώνα (Κατα πάσα πιθανότητα Σεπτέμβρης).....Οπότε αναμένουμε

Facebook Official Profile's

http://www.facebook.com/ypoxthonios.swagmanb
http://www.facebook.com/tsiko.swagstein
http://www.facebook.com/don.kiko.5
http://www.facebook.com/iam.skive
http://www.facebook.com/billy.sio.79




Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Για την Ελλάδα οι Koza Mostra με τον Αγάθωνα στον τελικό της Eurovision 2013 Τα στοιχήματα ειναι πολλα και η εταιρία Unibet μας κατατάσει στην δωδέκατη θέση

Η Ελλάδα πηρε το εισιτήριο για τον τελικό της 
Eurovision  του 2013
Οι Koza Mostra με τον Αγάθωνα 




Σε λίγες ώρες ειναι ο τελικός της Eurovision και η αγωνία μεγαλώνει! Τα  στοιχήματα ειναι πολλα και η εταιρία Unibet μας κατατάσει στην δωδέκατη θέση λίγες ώρες πριν τον τελικό.

Μακαρι να πέσει έξω και ν΄ ανέβουμε πιο ψηλα! Η απόδοση μεταβαλετε συνεχως  και ανεβαινουμε ποιο πανω απο την 12κατη θεση που ειμαστε τωρα


























οι Koza Mostra με τον Αγάθωνα  στον τελικό της Eurovision 2013 για την  Ελλάδα Η Ελλάδα πηρε το εισιτήριο για τον τελικό της Eurovision  του 2013 Οι Koza Mostra με τον Αγάθωνα 

Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

leftaapointernet: lefta@internet. ...

leftaapointernet: lefta@internet. ...: lefta@internet Υπαρχουν sait στο ιντερνετ που σε πληρωνουν για να κανεις καποιες εργασειες  , οπως το να γραφτεις σε ενα sait  , να κανεις ...

βρες ευκολα τους εργοστασιακους κωδικους απο τα περισοτερα ρουτερ , για ασυρματο ιντερνετ hifi

Βρες ευκολα τους εργοστασιακους κωδικους απο τα περισοτερα ρουτερ ,
για ασυρματο ιντερνετ hifi. Απλα μπες στην σελιδα  http://amigdalo.ath.cx/ST/
πατωντας εδω  , και γραψε το ονομα που θελεις να τσεκαρεις (π.χ. CYTA A@4D56)
 κατα προτιμηση το δικο σου. Ο συσχετισμος γινετε βαση των 6 τελευταιων ψηφιων

μοτερ απο παπακι LIFAN που δουλευει με νερο


ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΥΣΗΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΜΕ ΚΑΥΣΙΜΟ ΤΟ ΥΔΩΡ μοτερ απο παπακι LIFAN που δουλευει με νερο (βιντεο)  πηγη

4χρονος βενζινοκινητήρας,4τρακυλινδος 1/4-2/3 κύκλος

4χρονος κινητήρας βενζινης ,4τρακυλινδος (1ος/4ος - 2ος/3ος)  παρτε μια ιδεα για το πως
ανεβοκατεβαινουν τα μπιστονια της μηχν
αης του αυτοκινητου σας. (βιντεο)

Το 2013 επιτέλους τίμησαν τον κορυφαίο ΝΙΚΟ ΓΚΑΛΗ βιντεο


Επιτέλους τίμησαν τον κορυφαίο ΝΙΚΟ ΓΚΑΛΗ  ,2013 βιντεο





βιντεο.Εβραίους συγγενείς έχει ο Μπουτάρης! και οπως λεει χαρακτηριστικα ο ιδιος σε συνεντευξη του,οι Τουρκοι ειναι οι καλυτεροι τουριστες

 Ο Μπουτάρης παραδεχετε δημοσιως οτι έχει Εβραίους συγγενείς και δηλωνει επισεις οτι
οι Τουρκοι ειναι οι καλυτεροι τουριστες οπως λεει χαρακτηριστικα ο ιδιος σε συνεντευξη του.
 βιντεο,   πηγη  ellinesfoitites ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ




Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

kali-linux (BackTrack 6,Linux)

Το 2006 κυκλοφορησε η πρώτη έκδοση της διανομής με όνομα: BackTrack Linux, για διαφορα test ασφαλειας αλλα  και για hacking, εχοντας όλα τα απαραίτητα εργαλεία ενσωματωμενα  . Στην αρχη ήταν ένα live cd που ειχε όλα τα σχετικά εργαλεία, ενώ με το πέρασμα των χρόνων, εξελίχτηκε σε μια κανονικη   εγκαταστάσιμη διανομή η οποία είχε σαν βάση της το Ubuntu (λινουξ).

Τωρα το BackTrack,  μετα απο 5 εκδοσεις αλαξε το ονομα του  σε kali-linux που  ειναι πλεον μια ποιο ολοκληρωμενη διανομη, χωρις να  βασιζετε στο Ubuntu πλεον οπως πριν.

Μπορειτε να το κατεβασετε απο εδω 
και διαθετει μεγαλη κοινοτητα εδω
η κεντρικη σελιδα του ειναι εδω


Οποιος θελει να προστατευτει και να εχει ασφαλεια, πρεπει να γνωριζει και τον τροπο.
Φυσικα ο καθενας εχει την ευθυνη των πραξεων του και ειναι υπολογος για αυτες